-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma Netto
0,00 zł
Suma Brutto
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
0,00 zł
0
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma Netto
0,00 zł
Suma Brutto
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
-
Nóż do filetowania HACCP do surowego mięsa 300mm - czerwony - HENDI 842522
Symbol:
1003057
30.92
30.92
30.92
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
| Opinie | |
| Wysyłka w ciągu | 24/48h |
| Cena przesyłki | 14 |
| Dostępność |
|
| Waga | 0.1 kg |
| Kod kreskowy | |
| EAN | 8711369842522 |
Zamówienie telefoniczne: +48 533 251 035
| Zostaw telefon |
Nazwa producenta: HENDI 842522
Profesjonalny nóż do filetowania surowego mięsa marki Hendi to narzędzie zaprojektowane z myślą o przystosowaniu kuchni do przygotowywania posiłków dla alergików. Charakterystyczna rączka w kolorze czerwonym ułatwia rozpoznanie noża, przez co użytkownikowi łatwiej zadbać o to, by nie miał on kontaktu z alergenami.
Cechy i funkcje:
- - nóż spełnia wymagania norm HACCP,
- - antypoślizgowy czerwony uchwyt z polipropylenu (nóż do surowych mięs),
- - ostrze ze stali nierdzewnej,
- - możliwość mycia w zmywarce.
Parametry techniczne:
- - Seria produktowa - HACCP
- - Materiał ostrza - Stal nierdzewna
- - Materiał rączki - Polipropylen
- - Długość ostrza - 150 mm
- - Grubość ostrza - 0,9 mm
- - Długość noża - 300 mm
- - Kolor - Czerwony
W zestawie:
- - nóż do filetowania zgodny z normami HACCP.
Informacje dotyczące bezpieczeństwa
CE
Dane producenta
Hendi Polska Sp. z o.o
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland
+48616587000
witaj@hendi.com
Osoba odpowiedzialna
Hendi Polska Sp. z o.o
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland
616587000
witaj@hendi.com
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci