• TECHNICQLL KLEJ SEKUNDOWY ŻEL 2G

Symbol: TQ C-297
7,14 zł Netto
8,78 zł Brutto
SZT Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Opinie
Wysyłka w ciągu 24/48h
Cena przesyłki 14,00 zł Brutto
Kurier 14,00 zł Brutto
Przesyłka kurierska 15,99 zł Brutto
Kurier (Pobranie) 16,00 zł Brutto
Dostępność 100 SZT
Waga 0.002 kg

Zamówienie telefoniczne: +48 533 251 035

Zostaw telefon


PARAMETRY:

Lepkość: żel
Wytrzymałość na ścinanie: 3.5 MPa
Max. szczelina do wypełnienia: 0.25 mm
Zakres temperatur: -550C do 800C
Okres ważności: 12 miesięcy


Jednoskładnikowy, bezbarwny o konsystencji żelu klej na bazie cyjanoakrylanu etylu o najwyższych parametrach kleju technicznego, sieciującego pod wpływem wilgoci. Dzięki dużej lepkości i właściwością tiksotropowym nie spływa z powierzchni pionowych i nie zostaje wchłonięty przez powierzchnie porowate. Skleja bardzo mocno w ciągu kilku sekund metal, gumę, porcelanę i wiele tworzyw sztucznych.

CECHY:

uniwersalność
wysoka szybkość klejenia
jednoskładnikowy
duża lepkość

ZASTOSOWANIE:

Przeznaczony do sklejania: metalu, gumy, drewna, ceramiki, cementu, twardych tworzyw sztucznych, szkła, skóry, sklejki, aluminium itp. (z wyjątkiem PE, PP i teflonu). Skleja materiały twarde i elastyczne również na powierzchniach pionowych. Stosowany także do klejenia kombinacji metalowych "metal + guma, tworzywa sztuczne + guma, papier + sklejka + szkło itp." Oraz uszczelek typu o-ring.


**

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Ewentualne ostrzeżenia oraz wskazówki dotyczące bezpieczeństwa, znajdują się w instrukcji obsługi. Instrukcję obsługi można pobrać ze strony producenta.

Dane producenta

TECHNICQLL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
UL. ARMII KRAJOWEJ 34
32-540 TRZEBINIA

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci
  • Sklep zamknięty
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.